PERHATIAN :  Ibu-bapa, Pelajar, Guru, Ahli Perniagaan, Profesional dan sesiapa sahaja yang seringkali bermain dengan nombor.
 

TEKNIK MENYELESAIKAN MASALAH OPERASI MATEMATIK JAUH LEBIH PANTAS DARI TEKNIK YANG ANDA PELAJARI DI SEKOLAH !!

 
Walaupun anda fikir anda ' Hopeless in math ", anda masih boleh mengira secara mental hanya dengan mencongak sahaja menggunakan teknik-teknik rahsia matematik yang berusia 3000 tahun ini. Lihat sendiri betapa hebatnya penyelesaian secara mental yang jauh lebih mudah, pantas dan tepat !


Brilliant! - Dah lama saya cari panduan matematik macam ni, dulu pernah jumpa tp sikit sgt, akhirnya dapat tau juge teknik ni. Terima kasih ! :)
- Afida, pelajar

Teknik-teknik yang belum pernah saya tahu sebelum ini. Simple dan mudah untuk diaplikasi.
- Wan, konsultan

Seronok belajar teknik-teknik ini, boleh suprisekan cikgu dan member !! :)
- Ikhtiar, pelajar sekolah


 

Dari Meja :

MOHD HARITH BIN HAJI MOHD TAHIR

|
-------------------------------------

Satu sebab utama ramai di kalangan anda malas dan sukar untuk mengira secara mental adalah kerana..

.. anda telah pelajari teknik yang tidak sesuai untuk kerja itu

sebenarnya, 3000 tahun dahulu, sewaktu di zaman India purba, satu ilmu matematik yang dipanggil 'Vedics' telah dihasilkan oleh para ilmuan dengan berpandukan 16 asas yang dikenali sebagai '16 sutra'.

Ilmu matematik ini telah dikaji semula hanya pada kurun ke 20 oleh ilmuan dan pakar-pakar matematik India dan sebab itulah ilmu matematik ini jarang didengar malah diketahui oleh kita sehinggalah hari ini.

Akibatnya.. kita terus 'Struggling' dengan teknik-teknik konvensional/modern yang dipelajari di sekolah pada hari ini dan secara tidak langsung, wujudlah golongan-golongan di dalam kategori berikut
-

* Kita rasa tak mahir untuk mengira secara mental dan menjadikan kalkulator sebagai penyelesaiannya

* Kita boleh mengira secara mental tetapi tidak cekap akibat daripada ' mental block '.

 
Anda di kategori mana ?

Berita baik ! itu tidak lagi menjadi masalah kerana anda bakal mempelajari satu sistem dalam menyelesaikan masalah operasi matematik dari yang mudah hinggalah sukar menggunakan teknik yang sangat ringkas, mudah dan pantas !


 
Apa itu ' Matematik Vedik ' ?
 
Matematik Vedik adalah satu sistem/kaedah matematik yang terdiri daripada 16 konsep asas sanskrit yang mempunyai kaitan dengan Mitologi Hindu purba yang mana mampu menyelesaikan pelbagai masalah operasi matematik melibatkan Arithmetic, Algebra, Geometry dan Calculus dengan cara yang unik dan lebih pantas


 
Konsep-konsep ini membuatkan sesuatu operasi matematik itu lebih mudah difahami dan berupaya merangsang minda untuk menjadikan anda mengira dengan cekap.

 

        Memperkenalkan....


" 30 Teknik Operasi Kuasa Matematik "


Teknik-teknik penyelesaian operasi matematik secara mental ! mudah, ringkas, pantas dan tepat ! ... ilmu yang menjadikan anda unik dan genius yang membezakan anda dengan rakan-rakan anda yang lain

Electronic Format For Instant Download!



Teknik-teknik yang diterangkan di dalam panduan ini diterangkan langkah demi langkah merangkumi tajuk-tajuk asas yang popular dan kerap digunakan oleh kita dalam aktiviti seharian.
 
Segala teknik yang diterangkan adalah asli dan 100% benar-benar berfungsi dalam mendapat jawapan yang bukan sahaja tepat, malah juga pantas.

 

30 teknik dengan lebih 350 halaman menerangkan setiap teknik dengan terperinci beserta contoh dan soalan latihan.

[ Sebahagian screenshot teknik-teknik yang diterangkan ]

Berikut adalah antara teknik-teknik yang diterangkan di dalam panduan ini :


Bagaimana untuk selesaikan operasi darab nombor 2 digit secara mental dalam masa beberapa saat !

Seperti 27 x 39..hanya lihat dan congak secara mental. Sangat mudah bila anda tahu 'ingenious method of multiplication' 

Bagaimana mengira 'naturally' - dari kiri ke kanan!

Teknik rahsia ini mengajar anda kaedah penyelesaian dari kiri ke kanan untuk sebarang nombor dari yang mudah hingga sukar dengan cara yang amat ringkas !

Kaedah paling mudah menyelesaikan 'Fractions'

Hanya menggunakan satu teknik ringkas, anda boleh menambah dan menolak 'Fractions' dan menukarnya kepada peratus ( % ) dengan mudah dan pantas.

Teknik rahsia sifir - jika terlupa !

Pelajar yang malas menghafal sifir seringkali sukar untuk mengingat sifir untuk angka yang besar iaitu 5 x 5 dan keatas. Tanpa perlu menghafal, teknik rahsia ini boleh menyelesaikannya dengan pantas!

Kaedah ' common sense '- operasi tolak & tambah !

Tanpa perlu memikirkan tentang "carry digit", teknik rahsia ini mampu menyelesaikan operasi tolak tambah hanya dalam beberapa saat, tanpa 'mental torture'.

Bagaimana menyelesaikan operasi bahagi-tanpa langkah yang panjang !

Teknik rahsia ini akan mendedahkan kaedah unik operasi bahagi hanya dalam satu baris ringkas sehingga 4 tempat perpuluhan dengan tepat!

Bagaimana menyelesaikan kuasa tiga - dalam masa 3 saat !

Sebut sahaja sebarang digit ( pendek/panjang ) untuk dikuasa tiga, dengan teknik rahsia ini, anda mampu memberi jawapannya dalam masa 3 saat dengan tepat!

Bagaimana menyelesaikan punca kuasa - sehingga 6 digit !

Teknik ringkas menyelesaikan punca kuasa sehingga 6 digit dengan konjugat.

Bagaimana mengira peratus - secara mental !

Anda akan gunakan teknik ini sewaktu pergi shopping jualan murah/diskaun. Lihat sahaja secara mental anda boleh mencongaknya dengan mudah dan tepat !

Bagaimana menyelesaikan algebra-dengan pantas !

Anda akan pelajari kaedah penyelesaian algebra dengan langkah yang paling mudah, pantas dan tepat! 

 
        Dan banyak lagi.....

-

Lihat sendiri betapa hebatnya penyelesaian secara mental yang jauh lebih mudah, pantas dan tepat !

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Hanya ikut beberapa langkah mudah,

anda mampu mencongak dengan pantas


Di dalam panduan 30 teknik kuasa matematik ini, anda akan pelajari ilmu-ilmu yang jarang sekali diketahui. Tidak kira pelajar, ibu-bapa, guru, ahli perniagaan, golongan profesional semua dan sesiapa sahaja boleh mempelajari teknik ini.

No dull theory !

Kesemua teknik diterangkan langkah demi langkah dan disampaikan dengan cara yang cukup mudah difahami dan dipraktikkan. Setiap teknik disertakan contoh-contoh dan soalan untuk menguji kefahaman dan penguasaan anda dalam setiap teknik

 

Pertama sekali, ribuan terima kasih atas penghasilan panduan yang amat-amat bermanfaat ini.

Memang tidak dinafikan, 30 teknik kuasa matematik yang didedahkan amat menakjubkan, teknik-teknik yang pada saya masih fresh ! walaupun sudah berusia ribuan tahun. Ilmu matematik yang luar biasa, memang saya tidak pernah tahu menahu mengenai ilmu matematik ini. Amat mudah dipelajari dan difahami.

Saya sarankan buat adik-adik, ibu-bapa yang ingin mempelajari satu teknik baru matematik yang amat menarik, anda wajib untuk memiliki panduan ini.

Terima kasih sekali lagi ..

 

Cikgu Noraini

Guru S.K Sri Fajar

Sebelum ni anak-anak saya memang susah sikit nak kuasai bidang Matematik. Macam-macam buku saya dah beli untuk diorang. Baru-baru ni bila saya melayari internet terjumpa web KuasaMatematik.com ni. Walau bagaimanapun saya masih merasa was-was. Mungkin panduan ni sama ja dengan panduan-panduan lain yang pernah saya beli. Tapi saya kuatkan hati saya untuk membeli panduan ini, rupanya memang berbaloi-baloi saya memiliki panduan ni. Saya lihat anak-anak saya makin berminat dan dapat menguasai bidang Matematik ni. Alhamdulillah... Saya juga menggunakan formula ini untuk sesi pengajaran di sekolah. Nampak ada perubahan bagi murid-murid yang sebelum ni agak lemah dalam Matematik. Jadi, saya menggalakkan kepada sesiapa yang ingin memiliki panduan ini cepat-cepatlah beli... Memang berbaloi-baloi.

 

Cikgu Hanif

Guru S.K Batu Bertangkup

Baru satu teknik saya pelajari dari teknik rahsia ini, saya dah dapat rasakan macam Genius pulak :)

Saya amat tertarik dan agak terkejut dengan pendedahan teknik-teknik ini, memang ternyata berkesan dan mampu menyelesaikan masalah matematik dengan lebih mudah, ringkas dan pantas !

Teknik yang paling SUPERB bagi saya adalah penyelesaian operasi darab 5 digit x 5 digit nombor. Hanya dengan satu line anda mampu mendapatkan jawapannya.

Cabar minda anda dan wajib untuk anda dapatkan dan mempelajari teknik ini ! Rugi kalau anda tak grab.

Terbaik... !

 

Cikgu Talib

Guru S.K Ulu Yam

Selepas mempelajari dan mengaplikasi teknik-teknik ini..

anda mesti mampu...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Handle problems without stress!

Problem solving is what math is all about.. bila anda dapat menyelesaikan sesuatu masalah dengan mudah, pastinya anda akan rasa enjoy dan jauh sekali untuk STRESS.

Develop laser-like concentration

Dengan memberi tumpuan yang penuh kepada sesuatu/seseorang adalah kunci untuk sesuatu kejayaan. Mental math, dengan hanya melatih teknik ini beberapa minit sehari anda akan kuasai skill ini secara semulajadi.


Save yourself huge amounts of time.

Kenapa perlu membuang masa yang lama untuk menyelesaikan masalah yang sebenarnya boleh diselesaikan 5 kali jauh lebih pantas ? hanya lihat dan congak secara mental dan sebutkan jawapannya !


Impress the heck out of people !

Skill dalam menyelesaikan masalah secara mental adalah sesuatu yang seringkali dikaitkan dengan 'High intelligence'. ( Biarkan rakan-rakan anda berfikir - jangan bocorkan rahsia ini ! 

------------------------------------------------------------------------------------

Okay !  Berapa harga yang perlu anda bayar untuk rahsia ini, yang bakal memberi anda kelebihan dari orang lain ?


Anda tak perlu lagi susah payah mencari mana-mana sekolah atau pusat tuisyen, buku, VCD dan mengambil tutor khas untuk mengajar teknik kuasa matematik ini. Jika ada pasti mahal bayarannya !

Berita baik..

Anda boleh mempelajari kesemua teknik-teknik ini dalam tempoh 24 jam dari sekarang, di sini, di komputer dengan keselesaan maksimum didalam bilik/rumah anda :)

Sebagai percubaan, kami menawarkan panduan ' 30 Teknik Kuasa Matematik ' ini hanya serendah $19.90 @ RM60.00 sahaja ( sekali bayaran sahaja )



Dapatkannya sekarang juga !!

Klik button tempahan dibawah :

Panduan ini adalah dalam format PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader. Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda untuk membacanya di mana-mana sekalipun.

Tempah sekarang & dapatkan 2 BONUS terhad dibawah !

  -

BONUS#1:   Worksheet SuperKejayaan

Ianya adalah koleksi kertas kerja yang boleh anda gunakan untuk menetapkan matlamat kejayaan anda. Bermula dari plan untuk branstorming hinggalah kepada plan tindakan

BONUS#2: Ebook Teknik Mudah Mencapai Matlamat Anda!

Ianya adalah sebuah ebook "gerak kerja". Di dalam ebook ini, anda bukan membaca sahaja, tetapi turut disarankan untuk melakukan sekali gerak kerja serta tugasan yang diberikan di dalam ebook ini. sangat berkesan membantu anda mencapai matlamat.


Dengan mengetahui teknik-teknik kuasa matematik ni, saya jadi lebih seronok untuk belajar matematik. 

Memang kesemua teknik-teknik ni tidak pernah diajar disekolah, saya tanya cikgu matematik pun dia tak tahu. Sangat unik, sangat mudah dan pantas !

Terima kasih untuk teknik yang hebat ini !

 

Nurul Husna

Pelajar tingkatan 5

No-Risk, Money Back Guarantee !

JAMINAN 30 HARI !: Jika panduan '30 Teknik Kuasa Matematik' ini tidak dapat seperti yang dinyatakan dan tidak langsung memberikan ilmu yang berfaedah dan berguna untuk anda aplikasikan, pulangan wang anda akan dibuat dialam tempoh 30 hari tanpa banyak soal.

 

Jadi, jangan tunggu lagi ! Anda tidak rugi apa-apa sebaliknya anda bakal mendapat ilmu yang tidak ternilai untuk menambah nilai dalam diri anda !

Ilmu ini akan anda gunakan sampai bila-bila hingga akhir hayat anda - Di sekolah, di universiti, di tempat kerja, di kedai, di dapur, di mana-mana sahaja ! Malah anda boleh membantu sesiapa sahaja dengan teknik ini .


Dapatkannya sekarang juga !!

Klik button tempahan dibawah :
 

Panduan ini adalah dalam format PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader. Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda untuk membacanya di mana-mana sekalipun.

-

Ikhlas,

   MOHD HARITH BIN HAJI MOHD TAHIR

Email : support@kuasamatematik.com

P.S :

*Anda akan mendapat akses penuh ke panduan ini dimana anda boleh memuat turun kesemua 30 teknik kuasa matematik yang diberikan dalam format PDF dan boleh dibuka dimana-mana PC @ MAC.

*Dalam tempoh 24 jam dari sekarang, anda boleh melakukan pengiraan yang lebih pantas secara mental ! Tanpa perlu fikirkan anda mahir atau tidak, hanya ikuti langkah mudah, praktikkan dan jadilah seperti ' Math genius ' !

*Rahsia dalam panduan ini tidak ramai yang mengetahuinya, jadi ambillah peluang ini dengan menjadikan diri anda mempunyai lebih kelebihan berbanding orang lain dan gunakannya dengan sebaik yang mungkin.

TEMPAH DISINI SEKARANG !


Perlu Bantuan? Pertanyaan? Emailkan ke :
support@kuasamatematik.com

Copyright kuasamatematik.com. All Rights Reserved Worldwide.